Umirovljenicu usmrtio vlastiti automobil, zaboravila je povući ručnu kočnicu

Jasmina Grgurić
3. listopada 2021.
Novosti
A- A+

Utječe li starija životna dob na sporije reakcije i lakše zaboravljanje? Svakako da da, no što kada nam narušene motoričke funkcije mogu ugroziti život? Bilo povezano sa starijom životnom dobi ili ne, sve je više slučajeva da stariji vozači zaborave povući ručnu kočnicu. Za ovu umirovljenicu ishod je bio fatalan.

Ilustracija: Pexels

Umirovljenica iz Gornje Austrije smrtno je stradala prošli tjedan u groznoj prometnoj nesreći.

Naime, 86-godišnju ženu iz okruga Braunau u petak je pregazio vlastiti automobil. Ozljede su bile toliko teške da je nesretna umirovljenica preminula.

Naime, umirovljenica je prilikom parkiranja u garažu prednjim dijelom vozila udarila u garažna vrata. Nakon udarca izašla je iz automobila kako bi procijenila štetu koju je prouzročila.

automobil umirovljenik
Umirovljenik zaboravio povući ručnu pa ga pregazio vlastiti auto: Dobit će i kaznu

Prema policijskim navodima, nesretna žena vjerojatno je zaboravila potegnuti ručnu kočnicu te se automobil počeo kretati. U nastojanju da zaustavi automobil , preko nje je prešao lijevi kotač, piše Kroativ.

Zapomaganje i dozivanje upomoć čuo je prolaznik koji je odmah obavijestio spasilačke timove te umirovljenici pružio prvu pomoć.

Na lice mjesta odmah je izašla i hitna helikopterska službe te liječnik. Međutim, uz sva njihova nastojanja da joj pomognu, umirovljenica je preminula na licu mjesta.

Umirovljenicu usmrtio vlastiti automobil, zaboravila je povući ručnu kočnicu
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap