Umirovljenici pozivaju na humanitarnu lutriju za vršnjake u potrebi

Jasmina Grgurić Zanze
15. prosinca 2018.
Novosti
A- A+

Kad se velike ruke slože, sve se može. Pokazuju to i marljive umirovljenice dubrovačke Monotvjerne. Za humanitarnu lutriju, koju organiziraju već 18 godina, izradile su prekrasne unikate čijom će prodajom razveseliti svoje vršnjake u potrebi.

Snimak zaslona/Dubrovačka televizija (Youtube)

Humanitarnu božićnu lutriju organizira podružnica Matice umirovljenika Dubrovnik, kotar Montovjerna. Pozivaju sve da se odazovu ove nedjelje, 16. prosinca u 17 sati u baraku kraj igrališta, njihovim prostorijama u Čokolinu.

Naime, već 18. godinu u nizu organiziraju humanitarnu lutriju. Zaradom od prodaje kupona pomažu slabostojećim i bolesnim umirovljenicima. Ono što je najinteresantnije, većinu poklona izradile su aktivne članice. U Art radionici marljivo stvaraju suvenire, ukrase i aranžmane tijekom čitave godine. Važno je i kazati kako su sve lutrije – dobitne.

Za lutriju su u prvom redu zaslužne umjetnice i humanitarke, Hiba Pervan i Ana Greget. S budžetom od tisuću kuna, izradile su preko stotinu predivnih unikata koje će uveseliti one sa srećkama, a novac od prodaje one kojima je to najpotrebnije, naše stare.

“Pozivam sve, bilo bi mi drago da dođu kako bi uveličali ovu akciju, da nam pomognu kako bi mi pomogli nekome drugome” – kazala je za Dubrovačku televiziju Hiba Pervan. 

 

Umirovljenici pozivaju na humanitarnu lutriju za vršnjake u potrebi
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap