Umirovljenici pomažu djeci: U dom stigli slatkiši i higijenski proizvodi

Jasmina Grgurić Zanze
17. prosinca 2021.
Novosti
A- A+

Premda se umirovljenici najčešće doživljavaju kao skupina kojoj je potrebna pomoć, upravo su naši stariji ti koji nesebično pomažu drugima, bez obzira na vlastite potrebe. Tako se i Udruga umirovljenika Kaštel Sućurca i ove godine udružila u prikupljanju higijenskih proizvoda, ali i slatkiša za djecu smještenu u domu.

Članovi Udruge umirovljenika i starijih osoba iz Kaštel Sućurca i ove su godine udružili snage te u povodu božićnih blagdana organizirali akciju prikupljanja različitih potrepština za korisnike dječjeg doma Miljenko i Dobrila u Kaštel Lukšiću.

Prikupljene stvari ovih su dana predali mladim korisnicima doma.

– Drago nam je što im na ovakav način možemo dodatno obogatiti blagdane, a svim našim članovima i drugima koji su se uključili od srca hvala – kazala je predsjednica Udruge Đurđica Marković, piše Kaštela.

Članovi Udruge i njezini prijatelji i ove su godine prikupili značajnu količinu higijenskih potrepština, donjeg rublja, a nije nedostajalo ni slatkiša kojima se najviše raduju najmlađi.

Djeca i odgojiteljica, koji su ovog dana preuzeli  poklone, izrazili su zadovoljstvo zbog prijateljstva s članovima Udruge umirovljenika i starijih osoba, izrazivši nadu da to prijateljstvo potraje još dugo godina. Za dobru suradnju i empatiju koju pokazuju prema mladim korisnicima doma, članovima Udruge uručili su i zahvalnicu.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap