Umirovljenici izgorjela štala: Kad je vidjela što se događa skočio joj je tlak, intervenirala i Hitna pomoć

Milan Dalmacija
21. ožujka 2023.
Novosti
A- A+

Nekoliko tisuća eura štete pretrpjela je 72-godišnjakinja kojoj je izgorjela štala sa sijenom. Krivac za to je njen susjed koji je palio suho granje na otvorenome. Zbog požara, ženi je pozlilo pa je morala intervenirati i Hitna pomoć.

Vatrogasci | Foto: Vatrogasna postrojba Zagreb

Zbog požara štale u Komoru Začretskom pored Svetog Križa Začretja, hospitalizirana je 72-godišnja vlasnica. Portal Zagorje.com navodi kako žena nije ozlijeđena u vatrenoj stihiji koja je zahvatila krov štale i svo sijeno, već joj je zbog tog događaja, uslijed stresa, naglo porastao tlak, zbog čega joj je pozlilo.

– Došla je Hitna jer joj je pozlilo, odnosno, ona ima visoki tlak koji joj je sad naglo skočio radi stresa kojeg je doživjela pa su zvali Hitnu, ispričao je jedan od susjeda dodavši da umirovljenica inače živi sama.

Po izvješću Policijske uprave krapinsko-zagorske, do požara je došlo kad je 39-godišnjak na dvorištu palio suho granje. Vjetar je pritom raznio pepeo na sijeno štale, koja je zatim planula. Muškarac je zaradio prijavu, a materijalna šteta koju je počinio broji se u tisućama eura.

Inače, iz policije izvještavaju kako su tijekom ovog vikenda zabilježili pet požara. Ove godine zagorski su vatrogasci morali intervenirati ukupno 29 puta, zbog čega pozivaju na oprez prilikom paljenja korova i trave na otvorenom.

Vatrogasci na terenu
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap