Umirovljenica otišla do bankomata pa na računu ugledala 59 milijuna kuna!

Jasmina Grgurić
18. travnja 2020.
Novosti
A- A+

Stanovnici s Floride pojačano su posljednjih dana posjećivali bankomate kako bi provjerili je li im od države na račun sjela stimulacija u ekonomskoj krizi izazvanoj pandemijom. No, jedna umirovljenica pritom je doznala da je milijunašica, barem privremeno…

Umirovljenica Diana Lagulli s Floride otišla je do bankomata kako bi podigla državnu stimulaciju, no ostala je poprilično iznenađena kada je ugledala da na računu ima 3,5 milijuna dolara.

“Prvo sam to ignorirala, misleći da se radi o pogrešci u sustavu. No, onda sam ponovno na bankomat otišla drugi dan kako bi podigla 20 dolara i ugledala da se iznos na računu povećao na nevjerojatnih 8,5 milijuna dolara” – kazala je za lokalni Fox.

Suprug joj je ostao bez posla u lokalnom restoranu, a Diana je u mirovini pa bi im novac svakako dobro došao. Kako i sama kaže, najprije bi platili stanarinu i popravili automobil. No, nakon što je povukla i posljednjih stotinu dolara stimulacije, na računu se našla nula pa se bajka rasplinula u kratkom roku.

Novi ispis s bankomata nakon početnih 3,5, a potom i 8,5 milijuna dolara (oko 59 milijuna kuna), sada je pokazivao da umirovljenica Diana ima samo jedan cent na računu. Kasnije se uspostavilo da je bankomat u Sanfordu bio u kvaru.

Ipak, ovu umirovljenicu to nije spriječilo da nekom drugom ne uljepša dan. Na blagajni trgovačkog centra platila je sve pelene i dječju hranu koju je kupila jedna mlada medicinska sestra.

“Jako me usrećilo da sam mogla postupiti na taj način, iako nemam osam milijuna dolara. Trebali ste vidjeti izraz njezina lica, stalno je ponavlja kako mi se zahvaljuje” – rekla je Diana velika srca, koja je reporterki otkrila da je cijelo vrijeme znala da ti milijuni ne mogu biti njezini.

Zanimljivo je kako je umirovljenicu s Floride razveselilo samo da vidi toliki iznos na svom računu, kao i da nije krenula ni podizati ni trošiti taj novac. Umjesto toga, radije je pomogla nekome kome je potrebnije.

Umirovljenica otišla do bankomata pa na računu ugledala 59 milijuna kuna!
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap