Umirovljenica bivšem od kćeri slala prijeteće poruke i tražila ga sto tisuća kuna

Jasmina Grgurić Zanze
1. prosinca 2020.
Novosti
A- A+

Općinsko državno odvjetništvo u Bjelovaru podignulo je optužnicu protiv 73-godišnje žene. Ona se na protupravan način pokušala naplatiti od bivšeg nevjenčanog supruga njezine kćeri. Prijetila mu je te od njega tražila iznos od sto tisuća kuna.

Foto: Pixabay

Općinsko državno odvjetništvo u Bjelovaru podignulo je prije nekoliko dana optužnicu protiv starije hrvatske državljanke zbog počinjenja kaznenog djela protupravne naplate u pokušaju. Ona je naime, iako ima 73 godine, bivšem nevjenčanom suprugu od kćeri slala prijeteće SMS poruke i tražila od njega sto tisuća kuna.

DORH: Skrivila smrt 88-godišnje majke u Koprivnici, jer nije brinula o njoj

Okrivljenoj 73-godišnjakinji se optužnicom stavlja na teret da je 17. lipnja 2020. u 10,09 sati u Bjelovaru, u namjeri da naplati dug koji duguje svojoj bivšoj izvanbračnoj supruzi, muškarcu na njegov mobilni uređaj poslala SMS poruku u kojoj ga vrijeđa te mu navodi da ako ne plati dug od oko 100.000 kuna, da će doći s kolegom i ozlijediti ga.

Tereti ju se da mu je potom poslala SMS poruke kako će mu dati kuću na ovrhu i da će doći do njega jer zna gdje stanuje. No, do isplate novca nije došlo jer je muškarac sve prijavio policiji, izvijestilo je ovih dana Općinsko državno odvjetništvo na svojim internetskim stranicama.

Copy link
Powered by Social Snap