Umirovljeni dalmatinski ‘Spiderman’ se spuštao niz zgradu držeći se za fasadnu dekoraciju

Luka Kalac
29. ožujka 2024.
Novosti
A- A+

Umirovljenik nepoznatog identiteta je pokazao svima kako u njemu i dalje živi mladić avanturističkog duha. Iako je otišao u potpunu krajnost i šokirao susjede te korisnike društvenih mreža silaženjem sa zgrade, mora se priznati da je s pravom zaslužio nadimak dalmatinskog Spidermana jer se spustio s trećeg kata zgrade koristeći fasadnu dekoraciju.

Dalmatinski umirovljenik se spušta niz fasadu zgrade koristeći otvore u njoj.

Umirovljenik Spiderman | Foto: Instagram / Screenshot Dnevna doza prosječnog Dalmatinca

Na popularnoj Instagram stranici ‘Dnevna doza prosječnog Dalmatinca’ je objavljena snimka koja je navodno nastala u Splitu. Na njoj se može vidjeti kako se umirovljenik, odjeven u plavu jaknu i traperice, polako, ali sigurno spušta s trećeg kata stambene zgrade držeći se za fasadnu dekoraciju.

Umirovljeniku iz Dalmacije se nije žurilo pa se pomalo spuštao niz vanjski dio svjetlarnika. Netom nakon objave snimke, u komentarima je pokrenuta rasprava o tome s kojeg je kata krenuo silaziti.

Dio korisnika Instagrama smatra da je umirovljenik svoju avanturu započeo s trećeg kata. Većina preostalih koji su ostavili svoj komentar smatraju da je umirovljenik krenuo s petog kata jer je jedino ondje bio otvoren prozor pa su pretpostavili da je to bila polazišna točka.

Ako je suditi po snimci, umirovljenik se sigurno spustio na zemlju i ulogu Spidermana prepustio nekome drugome. Naravno da je bilo samo pitanje vremena kada će se krenuti nizati šaljivi komentari na ovaj hrabri i suludi pothvat.

‘Neka netko pokupi svog djeda’, ‘Švaler veteran, tko zna – zna’, ‘Dobro ga služe koljena’, ‘Aj, bar je s gaćama na sebi’, ‘Muž došao prije vremena s posla’, samo su neki od komentara koji se nižu ispod ove snimke.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap