Umirovljena glumica iz poznatog božićnog filma: “Stara sam i sama, bit će ovo težak Božić i Nova godina”

Josip Mihaljević
23. prosinca 2020.
Novosti
A- A+

Sam u kući 2 jedan je od najpopularnijih božićnih filmova ikad snimljenih, a gotovo se svake godine prikazuju na malim ekranima. Ovih dana se medijima javila Brenda Fricker koja je glumila “tetu s golubovima” u drugom nastavku iz serijala, pojadala im se kako će Božić provesti sama.

sam u kući brenda

Foto: Brenda Fricker u filmu ‘Sam u kući 2’ | Youtube screenshot

Irska glumica u mirovini Brenda Fricker (75) pojadala se u nedavnom gostovanju na televiziji kako će ove godine Božić dočekati sama, prenosi people.com.

“Lagala bih kad bi rekla da me čeka lijep i sretan Božić jer… stara sam i živim sama. To može postati stvarno mračno”, kazala je u The Ray D’Arcy Showu.

Fricker je u uspješnom nastavku filma Sam u kući glumila odbačenu staricu na ulicama New Yorka kojoj su jedino društvo golubovi. No, njen je lik na kraju pomogao malom Kevinu da se riješi negativaca.

“Ugasit ću mobitel i spustiti zastore. Snimila sam si nekoliko omiljenih TV programa koje ću gledati, imam i psa pa ću nekako proći kroz to. Ne želim zvučati negativno ali meni će ovo biti drugačiji tip Božića”, kazala je.

Objasnila je kako joj malo teže od Božića pada Nova godina:

“Božić mi neće biti toliko težak. Ali Nova godina hoće. Neće biti nikoga da se okrenem i zagrlim, čak se nikome neću moći ni nasmijati”, kazala je Fricker.

Brenda Fricker je inače glumila u preko 30 filmova i TV serija, a ponosna je vlasnica Oscara za najbolju sporednu ulogu u filmu My Left Foot iz 1989. godine.

Umirovljena glumica iz poznatog božićnog filma: “Stara sam i sama, bit će ovo težak Božić i Nova godina”
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap