Udruga umirovljenika iz Jakovlja je Specijalnoj bolnici Bistra donirala pakete raznih proizvoda

Ana Kanazir
18. svibnja 2023.
Novosti
A- A+

Članovi Udruge umirovljenika Općine Jakovlje su u srijedu, 10. svibnja posjetili Specijalnu bolnicu za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra i uručili su im razne donacije u obliku namirnica i higijenskih potrepština. Ovime su pokazali svoje veliko srce i želju za pomaganjem onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Članovi Udruge umirovljenika Jakovlje i donacije

Udruga umirovljenika Jakovlje i donacije | Foto: Općina Jakovlje

Poklone koje su donijeli u bolnicu umirovljenici iz Udruge umirovljenika Jakovlje su dobili prodajom tombola kroz svoja druženja, a odlučili su učiniti humanitarno djelo i sve potrepštine darovati bolnici u Bistri.

Zbor udruge umirovljenika Općine Jakovlje na nastupu
Zbor Udruge umirovljenika Općine Jakovlje proslavio 15 godina postojanja

Donacije bolnici za kronične dječje bolesti uvijek dobro dođu jer će olakšati skrb i brigu za oboljelu djecu. Umirovljenici su donirali prašak za rublje, voće, sokove, slatkiše, tjesteninu i drugi sadržaj koji se nalazi u kutijama.

– Sigurni smo da je to samo jedna u nizu donacija od strane Udruge umirovljenika Općine Jakovlje usmjerena prema Specijalnoj bolnici u Gornjoj Bistri, te se zahvaljujemo svim članovima Udruge što su u ovim teškim trenucima prepoznali i potrebe drugih, napisali su na svojim stranicama iz Općine Jakovlje.

Članovi Udruge umirovljenika Jakovlje i donacije
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap