Udruga Nismo same ima novu akciju kojom se sakupljaju donacije za besplatan taksi na kemoterapiju

Ana Kanazir
27. studenoga 2022.
Novosti
A- A+

Nismo same je Udruga žena oboljelih i liječenih od raka dojke koja pruža podršku ženama koje su pobijedile ovu malignu bolest ili koje se liječe od nje. Često organiziraju razne akcije, educiraju i senzibiliziraju javnost o raku dojke, a sada imaju i novu humanitarnu akciju kojom prikupljaju sredstva za poseban projekt ‘Nisi sama – ideš s nama’.

rak dojke

rak dojke | foto: Pixabay, marijana1

Humanitarna akcija će trajati do 15. siječnja 2023. godine, a skupljaju se donacije za besplatan taksi prijevoz na kemoterapiju u zagrebačke bolnice. Ovaj projekt se provodi već četiri godine, a ženama znatno olakšava život, jer kako navode na svojim stranicama, svaka četvrta žena nema osiguran prijevoz do bolnice na kemoterapiju.

nismo same

Nismo same humanitarna akcija | foto: Nismo same

Možete donirati za razne predmete

Ovo je 13. po redu humanitarna akcija kojom Udruga prikuplja sredstva za projekt ‘Nisi sama – ideš s nama’ koji je krenuo 2018. godine. Projekt je namijenjen ženama koje se liječe u zagrebačkim bolnicama, a do sada je napravljeno 21.000 besplatnih vožnji, odnosno prevezene su 632 onkološke pacijentice. Ipak , kako bi se troškovi projekta mogli podmiriti, potrebna im je vaša pomoć i zato sada primaju donacije za niz različitih predmeta kao što su majice, haljine i nakit hrvatskih dizajnera, ali i slike, boce za vodu i knjige.

jadranka
Život s rakom dojke: 'Nije me šokirala dijagnoza, već to što sam s tim tumorom šetala više od četiri godine'

Cijene nisu previsoke, a donacijom možete nekome ili sebi kupiti božićni poklon i pri tome znatno pomoći ženama oboljelima od raka. Sve artikle moguće je naručiti putem e-maila [email protected] ili Facebook stranice udruge. Ponudu proizvoda možete vidjeti ovdje. 

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap