Ubijena starica (91) u Puli, policija privela najuže članove obitelji

Jasmina Grgurić
26. lipnja 2020.
Novosti
A- A+

Beživotno tijelo 91-godišnje žene pronađeno je jučer poslijepodne u Puli u njezinu stanu u Zoranićevoj ulici. Da nije riječ o prirodnoj, nego ipak nasilnoj smrti, policija je posumnjala odmah. Uhićeno je dvoje ljudi koji se dovode u vezi s njezinom smrću, a riječ je o najužim članovima obitelji.

Ilustracija: Rawpixsel

Mrtva ženska starija osoba pronađena je jučer oko 15 sati u stanu u Zoranićevoj ulici u Puli. Budući da su odmah posumnjali na nasilnu smrt, policijski službenici s nadležnim državnim odvjetnikom obavili su očevid na mjestu događaja. Sat vremena nakon dojave, policajci su uhitili jednu osobu koja se dovodi u vezu s događajem te se nad njom provodi kriminalističko istraživanje, izvijestila je jučer Policijska uprava istarska.

Umirovljenica iz Međimurja ipak ubijena! Pretučena i ostavljena da umre

Informacija je nadopunjena, jer su u kasnim poslijepodnevnim satima policijski službenici jučer uhitili još jednu osobu zbog sumnje da je povezana s ubojstvom 91-godišnje žene. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Večernji list piše danas da je, prema neslužbenim informacijama, riječ o ubojstvu unutar kruga obitelji te je uhićena staričina kći, a nešto kasnije još jedna osoba, navodno unuk.

Susjedi su posvjedočili da u istoj zgradi živi staričina kći sa sinom, kojega je nedavno u pratnji policije odvezla Hitna pomoć u bolnicu. Obitelj opisuju kao uzornu, bez prepirki, a pokojnu 91-godišnjakinju kao vitalnu i pokretnu. Živjela je sama te sama išla u nabavku, a posljednji su je put vidjeli prije nekoliko dana.

Ubijena starica (91) u Puli, policija privela najuže članove obitelji
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap