U Petrinji nestao 77-godišnji Stanko Mačak: Policija moli građane za pomoć u pronalasku

Milan Dalmacija
15. svibnja 2023.
Novosti
A- A+

Proteklog je četvrtka u Petrinji nestao 77-godišnji Stanko Mačak. Visok je oko 170 centimetara, mršav, sijed i koristi slušni aparat. Kako ga policija dosad nije pronašla, zamolila je građane za pomoć.

U Petrinji je nestao 77-godišnji Stanko Mačak | Foto: Nestali.hr

Policijska uprava sisačko-moslavačka zamolila je građane za pomoć u pronalasku 77-godišnjeg Stanka Mačka iz Petrinje. On je nestao nakon što je u četvrtak 11. svibnja otišao iz obiteljske kuće.

Stanko Mačak visok je 170 centimetara, mršav je i ima sijedu kosu. Koristi slušni aparat. Na stranici Nacionalne evidencije nestalih osoba nema drugih detalja koji bi odgovarali opisu, poput karakterističnih crta lica ili odjeće koju je nosio u vrijeme nestanka.

– Kako dosadašnje intenzivne mjere traganja nisu rezultirale njegovim pronalaskom pozivamo građane ukoliko imaju saznanja gdje se nalazi ili su ga vidjeli, da nam to dojave putem elektroničke pošte na [email protected], obavijeste najbližu policijsku postaju ili putem telefona na 192, objavila je Policijska uprava sisačko-moslavačka.

Nadopuna, 16. svibnja 2023.: Policijska uprava sisačko-moslavačka izvijestila je kako je obustavila potragu za Stankom Mačkom jer je u međuvremenu pronađen.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap