U koroni se i kazališta sele na internet: Evo kako uživo gledati predstave

Josip Mihaljević
16. siječnja 2021.
Novosti
A- A+

Kazalište Planet Art pokrenulo je inovativan kazališni projekt – On line kazalište uživo. Riječ je o kazališnim predstavama koje se održavaju uživo, a koje putem streaminga možete gledati iz svojeg dnevnog boravka, s putovanja ili gdje god se nalazite po cijelom svijetu umjesto iz kazališne dvorane.

planet art kazalište online

Foto: Press

Kazalište Planet Art pokrenulo je inovativan kazališni projekt – On line kazalište uživo.

Riječ je o kazališnim predstavama koje se održavaju uživo, a koje putem streaminga možete gledati iz svojeg dnevnog boravka, s putovanja ili gdje god se nalazite po cijelom svijetu umjesto iz kazališne dvorane.

On line kazalište uživo idealno je rješenje za sve koji iz bilo kojeg razloga ne mogu ili nemaju mogućnost fizički prisustvovati kazališnim predstavama, a voljeli bi to, bez obzira gdje se nalaze u Hrvatskoj ili u svijetu.

Predstave se prenose s 4 kamere, prilagođene su TV i online mediju čime postaju, kako ih gledatelji opisuju,  ‘kombinacijom kazališta i filma’, a za cijenu ulaznice od 39 kuna predstave može gledati cijela obitelj dok su ulaznice za učenike 30 kuna.

Predstave se izvode svake nedjelje u 20 sati, a raspored izvođenja, prodaja ulaznica za streaming za građanstvo i više informacije može se naći na web adresi https://live.planet-art.hr/ .

Gledanje predstava u On line kazalištu uživo  je jednostavno. Po kupnji ulaznice gledatelji dobivaju e-mail s linkom za predstavu kojim se uključuju u prijenos.

Tako već u nedjelju 17. siječnja možete pogledati predstavu Tko je ovdje lud?, koja se u On line kazalištu prvi puta izvela 1. studenog 2020. godine.

“Ova komedija s podnaslovom ‘kroz šest koraka i jedan uvid vodi do potpune sreće’ nudi nam sat i pol lude zabave. U šest isprepletenih crnih komedija štićenici klinike ‘Eden’, disidenti iz stvarnog svijeta, preispituju granicu ‘normalnoga’ u svijetu punom eksplozija, pobijenih Vlada, stvarnih zečeva iz virtualnog svijeta, zagorenih kobasica u bijelom sosu i susreta s Bogom”, stoji u opisu predstave.

 

Copy link
Powered by Social Snap