U jednom primorskom gradu umirovljenici mogu dobiti drva za ogrjev potpuno besplatno

Milan Dalmacija
27. rujna 2023.
Novosti
A- A+

Svi zainteresirani umirovljenici do 30. rujna trebaju dostaviti pismeni zahtjev te potvrdu o visini mirovine i izjavu o zajedničkom domaćinstvu. Udruga umirovljenika Grada Senja će im potom dostaviti drva za ogrjev potpuno besplatno.

Foto: Pixabay

U protekle je dvije godine Grad Sinj dijelio ‘ogrjevaricu’, posebnu naknadu za nabavku ogrjeva ljudima slabijeg imovinskog stanja koji primaju zajamčenu minimalnu naknadu. S time nastavljaju i ove godine, ali Grad Senj, odnosno tamošnja Udruga umirovljenika dijelite će drva za ogrjev starijim građanima – potpuno besplatno.

Iz Udruge pozivaju umirovljenike da dostave pismeni zahtjev te potvrdu o visini mirovine ili odrezak o mirovini za kolovoz ove godine, izjavu o zajedničkom domaćinstvu ako nisu samci i druge potvrde ili dokaze, piše novinarka portala Tunera.info, Jadranka Štokić.

Sve informacije umirovljenici mogu zatražiti u Udruzi umirovljenika ponedjeljkom, srijedom i petkom od 8 do 10 sati ili pozivom na broj 053/881-556. Rok za dostavu tražene dokumentacije je subota, 30. rujna.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap