U jednom dućanu u Srbiji je došlo do naguravanja između umirovljenika i to zbog – ćevapa

Ana Kanazir
30. ožujka 2023.
Novosti
A- A+

U mnogim trgovinama su česte akcije na razne proizvode, a umirovljenicima je svaka kuna važna. To pokazuje i slučaj u Srbiji gdje su se ljudi, većinom umirovljenici naguravali oko hladnjaka kako bi uzeli jedno ili više pakiranja ćevapa koji su bili na akciji. Umjesto uobičajenih 5,46 eura za kilogram ovog mesa, sada je trebalo izdvojiti samo 2,73 eura.

Umirovljenici se guraju i uzimaju ćevape iz hladnjaka

Umirovljenici uzimaju ćevape | foto: Screenshot TikTok

Sve je zabilježeno na snimci na kojoj se vidi naguravanje i otimanje ćevapa, a jedna je starija gospođa i skoro upala u hladnjak kod naguravanja. Ipak, to nije nikog spriječilo da nastave i dalje s istim radnjama.

Ovo nije bio prizor koji se mogao vidjeti samo u jednoj trgovini poznatog trgovačkog lanca, već se isto moglo vidjeti diljem zemlje. Kako navodi portal ikragujevac, došlo je do dugačkih redova, guranja laktovima, ali i do trčanja s kolicima kako bi se što prije došlo do ćevapa. Neki su uzimali i do tri paketa ćevapa koliko je bilo dozvoljeno na akciji. Sve je zabilježeno i na videu, a prizori se mogu vidjeti na društvenim mrežama.

@ujedinjeninarodsrbije NESTADE I ONO MALO ČASTI I DOSTOJANSTVA U ZEMLJI GDE JE “ZLATNO DOBA” I “EKONOMSKI TIGAR”… #UnS #UjedinjeniNarodSrbije ♬ original sound – Ujedinjeni narod Srbije-UNS

 

Umirovljenici se guraju i uzimaju ćevape iz hladnjaka
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap