U Ivanić-Gradu nestao stariji muškarac, kći moli za pomoć

Josip Mihaljević
9. srpnja 2021.
Novosti
A- A+

Željko Glišović (68) nestao je u petak 2. srpnja na području Ivanić-Grada. Njegova kći je putem društvenih moli ljude za pomoć ako ga uoče i dodaje da za njega ovakav postupak nije uobičajen.

zeljko glisovic

Foto: MUP

U petak 2. srpnja na području Ivanić-Grada nestao je 68-godišnji Željko Glisović. Visok je 180 centimetara, ćelav je i jače tjelesne građe te nosu bradu. U trenutku nestanka nosio je majicu kratkih rukava sive boje, kratke krem hlače i plave natikače.

Kako je objavila policija, nestao je u Zagrebačkoj ulici u Ivanić-Gradu tako što se udaljio s mjesta prebivališta.

Osim policije, za pomoć je putem društvenih mreža zamolila i njegova kći koja kaže da ovakvko ponašanje nije uobičajeno za njega.

“Trebam vašu pomoć!

Od 2. srpnja se mom ocu gubi svaki trag i u MUP-u se vodi kao nestala osoba. Obzirom da za njega ovakav postupak nije uobičajen, molim vas da podijelite ovaj status. Policija ga traži i vjerujem da rade svoj postao, ali isto tako i objave ovakvog tipa pomažu.

Slike koje prilažem su novije, a postoji i slika na službenoj objavi MUP-a.

Molim vas, ako ga netko vidi ili dobijete bilo kakvu dojavu, javite mi u inbox ili najbližoj policijskoj postaji. Molim vas podijelite, to je najmanje kako možete pomoći”, napisala je kći.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Željka Nimac (@zejanym)

U sučaju da posjedujete informacije o osovj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policiju postaju ili nazove na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

 

U Ivanić-Gradu nestao stariji muškarac, kći moli za pomoć
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap