U 66. godini preminuo poznati komičar Bob Saget

Josip Mihaljević
10. siječnja 2022.
Novosti
A- A+

Poznati američki komičar Bob Saget, najpoznatiji po ulozi u ‘Punoj kući’, pronađen je mrtav u hotelskoj sobi u nedjelju. Imao je 65 godina.

bob saget

Foto: Bob Saget | Youtube screenshot

Američki glumac i komičar Bob Saget (65) preminuo je u nedjelju u hotelu Ritz-Carlton u Floridi, piše bbc.com. Vijest su potvrdili članovi njegove obitelji. Glumca su pronašli zaposlenici hotela, a hitna pomoć ga nije uspjela oživjeti. Tamošnja policija je objavila kako ne sumnjaju na nasilnu smrt, niti na uporabu droga, kao i da nisu pronašli nikakve tjelesne ozljede.

“S velikom boli možemo potvrditi kako je naš Bob preminuo danas. Bio nam je sve i želimo da znate kako je istinski volio svoje obožavatelje, uživao je nastupati i spajati ljude iz svih vidova života smijehom”, kratko su poručili iz njegove obitelji.

Saget je veteran u komičarskoj industriji i mnoge današnje komičarske zvijezde se opraštaju od njega i nazivaju ga velikom inspiracijom. Najpopularniju ulogu odigrao je u humorističnoj seriji ‘Puna kuća’ koja se više puta reprizirala na domaćim nacionalnim televizijama, a ostat će zapamćen kao voditelj ‘Američkih najsmješnijih kućnih videa’ te kao narator uspješne humoristične serije ‘Kako sam upoznao vašu majku’.

Međutim, Saget je većinu svoje karijere posvetio komičarskim stand up nastupima. Posljednji nastup odradio je dan prije smrti, u Jacksonvilleu u Floridi.

“Vratio sam se nastupima uživo i osjećam se kao da ponovno imam 26 godina. Pronalazim svoj novi glas i uživam u svakom trenutku ovoga”, napisao je na društvenim mrežama prije nekoliko dana.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap