Teško se snalazite na mobitelu? Isprobajte sučelje napravljeno za starije osobe

Matej Markovinović
7. kolovoza 2022.
Novosti
A- A+

BIG Launcher sučelje je napravljeno za starije osobe i sve one koji se ne snalaze na mobitelu. Sučelje je jako veliko, pregledno i jednostavno za koristiti, a k tome još dolazi i u obliku besplatne aplikacije koja se može preuzeti na Google Play Storeu.

Foto: Unsplash

Novi mobiteli dolaze s brdom instaliranih aplikacija, “šarenim” sustavima i hrpom opcija. Sve to može biti komplicirano, pogotovo ako se prije toga niste susretali s pametnim telefonima.

Srećom, postoji besplatna aplikacija na Google Playu koja značajno pojednostavljuje iskustvo korištenja mobitela. Riječ je o BIG Launcheru, sučelju napravljenom za starije osobe i sve one koji se baš i ne snalaze na mobitelu.

Screenshot: Google Play

Alegro

Mahunarke, orašasti plodovi i suho voće
Sniženo 20%
Provjerite i uštedite

Podravka

Odabrani proizvodi
Sniženo 25%
Provjerite i uštedite

Rubel

Deterdžent za rublje, 9 kg
69,99 kn
9,29 €
Prelistajte katalog

BIG Launcher, naime, povećava i pojednostavljuje sve ikone na mobitelu. U potpunosti je prevedeno na hrvatski, a uz njega se za cjelokupno iskustvo preporučuje instalirati BIG Phone, BIG SMS, BIG Alarm i BIG Notifications.

Aplikacija funkcionira vrlo jednostavno. Prvo ju je potrebno preuzeti i instalirati, a nakon toga se treba otići u postavke vašeg mobitela, pronaći odjeljak default launcher (zadani pokretač) te odabrati BIG Launcher.

Screenshot: Google Play

Nakon toga, vaš će se mobitel svaki puta pokretati u BIG Launcheru, zahvaljujući kojem će sve biti pregledno i jednostavno za korištenje. Ako niste sigurni kako preuzeti i instalirati aplikaciju, preporučujemo da pročitate naš vodič kojeg možete naći na sljedećoj poveznici.

Teško se snalazite na mobitelu? Isprobajte sučelje napravljeno za starije osobe
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap