Teška nesreća u tunelu Sv. Ilija: Jedan mladić preminuo, teško stradao i nadbiskup

Josip Mihaljević
8. travnja 2019.
Novosti
A- A+

Jučer predvečer u tunelu Sv. Ilija kod Makarske dogodila se teška prometna nesreća. U njoj su sudjelovala dva automobila i to u frontalnom sudaru. Mlađi vozač je preminuo u splitskoj bolnici, a teže je ozlijeđen i splitsko-makarsi nadbiskup Ante Jozić.

prometna nesreca

Foto: Teška nesreća u tunelu Sv. Ilija | grude-online.info

Jučer predvečer u tunelu Sv. Ilija kod Makarske dogodila se stravična prometna nesreća. Nešto poslije 18 sati, dva automobila su se pri velikoj brzini frontalno sudarila. U oba vozila bili su samo vozači.

Jedan od ozlijeđenih vozača, mladić, preminuo je u KBC Split, javili su iz Policijske uprave Splitsko-dalmatinske. Kako javlja portal Radio Imotski,  radi se o 24-godišnjaku s imotskog područja.

Drugi vozač, nadbiskup Ante Jozić, teško je ozljeđen i nalazi se na Jedinici intenzivnog liječenja u splitskom KBC-u. Očekuju ga daljni operativni zahvati. Antu Jozića papa Franjo nedavno je imenovao apostolskim nuncijem u Obali Bjelokosti.

Pormet je u tunelu zatvoren u oba smjera te je na pristupnim cestama postavljena signalizacija radi upozorenja vozačima, saznaje portal grude-online.info od Odjela za informiranje PU splitsko-dalmatinske.

Do sudara je došlo pedesetak metara nakon ulaza u tunel iz pravca Makarske, a prema prvim informacijama, vozila su se kretala u suprotnim smjerovima. Uzrok nesreće još uvijek nije poznat, a obaviješten je i dežurni državni odvjetnik koji će osigurati potrebne naloge za provođenje očevida.

Teška nesreća u tunelu Sv. Ilija: Jedan mladić preminuo, teško stradao i nadbiskup
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap