Svestrani bajker (72) u mirovini složio svoju makinu: Na Tomosa je instalirao i spremnik za rakete!

Josip Mihaljević
22. prosinca 2020.
Novosti
A- A+

Umirovljenik Dragan Pantović plijenio je poglede znatiželjnih građana u Virovitici s tako neobičnim, ali opet tako poznatim vozilom. Naime, svestrani umirovljenik napravio je preko 100 prerada na svom Tomosu, a kaže da mu je neobično vozilo jako korisno pomagalo u svakodnevnim potrebama, najviše u nabavci.

19.12.2020., Virovitica – Virovitički biker Dragan Pantović sklepao je unikatni motor od stotinjak različitih dijelova, pa čak i aviona, ali i invalidskih kolica.
Photo:Damir Spehar/PIXSELL

Umirovljenik Dragan Pantović plijenio je poglede prošloga tjedna u Virovitici sa svojim neobičnim, ali opet, tako poznatim vozilom, piše icv.hr. Umirovljenik inače dolazi iz virovitičkog prigradskog naselja Taborišta, a dok je čekao u redu ispred pekare, građani nisu mogli ne buljiti u njegovo posebno vozilo.

“Ovaj Tomos doživio je više od 100 prerada, ali sve u skladu s propisima i pravilima cestovnog prometa. Registriran je i koristim ga za svakodnevne potrebe, a najviše kada idem u nabavku raznih potrepština za kuću. Ponekad s njim idem i u šumu, u berbu gljiva”, ispričao je novinarima Informativnog centra Virovitica.

Spremnik na kraju Tomosa služi za pohranu raznih potrepština, a nekoć je služio kao, vjerovali ili ne – spremnik za rakete. U takvim spremnicima inače stoje rakete koje se koriste za uništavanje oblaka punih leda prije nego li tuča padne na usjeve i učini ogromnu materijalnu štetu.

Kotači na prikolici dolaze od kotača jednog omanjeg “sportskog” aviona, a rama motora napravljena je od uljnih radijatora. Papučice su pak skinute s invalidskih kolica. Sve u svemu neobična, ali po svemu sudeći i jako korisna kombinacija!

Svestrani bajker (72) u mirovini složio svoju makinu: Na Tomosa je instalirao i spremnik za rakete!
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap