Svečano otvorenje bankomata u Ličkom Osiku: Za župana to nije politika nego ‘lijepa stvari za ljude’

Luka Kalac
3. travnja 2024.
Novosti
A- A+

Svečano otvorenje bankomata Hrvatske poštanske banke u Ličkom Osiku je lijepa stvar za ljude, rekao je HDZ-ov ličko-senjski župan Ernest Petry. Unatoč nadolazećim izborima, Petry uvjerava kako ovaj potez više nije stvar politike. Oko 2.000 stanovnika Ličkog Osika i okolnih sela, kako Petry tvrdi, do sada nije moglo podići gotovinu u tom mjestu, nego je moralo putovati u osam kilometara udaljen Gospić, gdje je bio najbliži bankomat.

Muškarac unosi PIN na bankomatu kako bi pristupio svom računu s kojeg će mu biti povučen novac.

Bankomat | Foto: Unsplash / Eduardo Soares

Za sutra, 4. travnja, najavljeno je svečano otvorenje bankomata Hrvatske poštanske banke u Ličkom Osiku. Na ovoj svečanosti sudjelovat će članovi Uprave HPB-a i ličko-senjski župan Ernest Petry koji ovaj potez smatra, kako tvrdi, lijepom stvari za ljude.

HDZ-ov župan Petry je pojasnio što se krije iza toga da ovako upriličuje svečano otvorenje bankomata. Oko 2.000 stanovnika Ličkog Osika i okolnih sela, prema njegovim riječima, do sada nije moglo podići gotovinu u tom mjestu, nego je moralo putovati u osam kilometara udaljen Gospić, gdje je bio najbliži bankomat, piše telegram.hr.

– Nije to politika. To je lijepa stvar za ljude, misli Petry. U nastavku je dodao kako će idućeg tjedna u Ličkom Osiku biti otvoren i poštanski ured.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap