‘Sve će biti prekrasno’: 98-godišnjakinja dala neočekivani odgovor na pitanje o strahu o smrti

Milan Dalmacija
29. siječnja 2023.
Novosti
A- A+

Jedna je 98-godišnja Amerikanka na TikToku ponudila pomalo neočekivani odgovor na pitanje boji li se smrti. Poručila je da nema razloga za strah te da će poslije smrti, za razliku od života, sve biti prekrasno.

Baka Faye | Foto: Screenshot: YouTube/Nanny Faye

Da društvene mreže nisu rezervirane samo za mlade dokazuje 98-godišnja Amerikanka koju zovu baka Faye. Njen praunuk vodi profil na TikToku koji je skupio gotovo 220.000 obožavatelja. T može djelomično zahvaliti i videu u kojem baka Faye odgovara na nezgodno pitanje jedne pratiteljice.

– Bojim se smrti i ne mogu si pomoći. Možeš li je upitati boji li se i ona i kako si pomoći?, upitala je pratiteljica i dobila pomalo neočekivan odgovor.

– Ne! Zašto bih se bojala? Dušo, čega se imaš bojati? Ovo je samo čekanje. Ovaj život je samo malo međuvrijeme. To je samo trenutak, odgovorila je baka Faye.

Objasnila je kako svoju snagu crpi iz Biblije. Objasnila je da život nije savršen, a prema njenom mišljenju, sve će brige nestati nakon smrti.

– Tamo će postojati savršenstvo. Sve će biti prekrasno; bez bolesti, bez tuge, bez nezaposlenosti, ni ikakvih briga. Ljudi se neće uznemiravati, lagati i psovati. Ondje neće biti ništa od onoga što nas zabrinjava, poručila je baka Faye u videu kojeg možete vidjeti ispod teksta, a koji je prikupio 1,4 milijuna pregleda i 313.000 reakcija.

@nannyfayeandme

I asked nanny a question that I’ve always wanted to ask but never have….. is she afraid of death?.. #nanny

♬ original sound – Nanny Faye

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap