Kapetan Croatia Airlinesa otišao u mirovinu, a kolege su mu priredili oproštaj za pamćenje

Ana Kanazir
24. lipnja 2024.
Novosti
A- A+

Kapetan Zoran Eder-Trifunović je otišao u zasluženu mirovinu. Odvozio je svoj zadnji let avionom, a zaposlenici su ga veselo ispratili u novo poglavlje života i poželjeli mu da uživa u mirovini. Dobio je i poklon, svoju karikaturu, tortu, ali i lijepe želje kolega. Sve je zabilježeno i kamerom pa će imati dodatnu uspomenu na ovaj dan.

Kapetan Zoran s jedne strane i torta s druge

Kapetan Zoran | Foto: Tiktok, Croatia Airlines

Croatia Airlines se oprostio od svojeg zaposlenika, kapetana Zorana koji odlazi u mirovinu. Cijeli tim kolega mu je priredio nekoliko iznenađenja, a sve je zabilježeno na videu.

Odlazak u mirovinu je velika prekretnica u životu, pa je i sam dan odlaska s posla vrlo važan, o čemu smo pisali ovdje. Tako će kapetan Zoran Eder-Trifunović sigurno pamtiti svoj zadnji dan i oproštaj od kolega. Prvo su ga svi dočekali na aerodromu nakon njegovog zadnjeg leta i rukovali se s njim, a potom se sve pretvorilo u ugodno druženje i proslavu u uredu.

Dobio je cvijeće, svoju sliku, odnosno karikaturu i tortu. Ipak, dobio je i mnogo pohvala koje se mogu čuti u ovom dirljivom videu, a iz tvrtke su napisali kako je svojim letovima obilježio povijest Croatia Airlinesa. Ljudi u komentarima su oduševljeni zbog ovog čina, a cijeli video možete pogledati ispod:

@croatia_airlines 🌟 Slijetanje u novo poglavlje! ✈️ U zasluženu mirovinu ispratil smo našeg voljenog kapetana Zorana Edera-Trifunovića koji je svojim letovima obilježio povijest Croatia Airlinesa. 🎉 Dragi kapetane, kroz sve ove godine Vaša hrabrost i stručnost nisu samo navigirale zrakoplovom, već su također oblikovale naš tim. Vaša posvećenost i rad ostavit će trajni utjecaj na sve nas. 🛫 Hvala vam na svemu! #CroatiaAirlines #pilot #farewell #thankful ♬ original sound – croatia_airlines

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap