Sutra je novi državni praznik, ni trgovine neće raditi kao inače. Provjerite!

Jasmina Grgurić
17. studenoga 2020.
Novosti
A- A+

Hrvatska je dobila novi državni praznik, Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje 18. studenoga. Ove ćemo godine obilježiti 29. obljetnicu teškog stradavanja, no po prvi bit bit će to neradni dan za građane. Nažalost, neki će ipak raditi, što se odnosi i na trgovce. Kako bi mnogi kupci mogli zaboraviti da je blagdan, provjerili smo radno vrijeme većih trgovačkih lanaca, iako je kupovinu bolje obaviti već danas.

Foto: Rawpixel

Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, 18. studenoga, po prvi ćemo put u Hrvatskoj obilježiti kao neradni dan. Odrazit će se to i na radno vrijeme trgovina pa smo provjerili kako će trgovački lanci raditi sutra.

Kaufland

U srijedu poslovnica Kauflanda u Vukovaru bit će zatvorena, dok će ostale poslovnice Kauflanda raditi prema radnom vremenu za nedjelju.

“Radno vrijeme ostalih poslovnica Kauflanda razlikovat će se od lokacije do lokacije. Kako bi u svakom trenutku bili sigurni kako će raditi njihova najbliža trgovina, kupcima je dostupna pretraga radnog vremena na naslovnoj stranici www.kaufland.hr. Unutar izbornika Poslovnice u gornjem lijevom kutu otvara se radno vrijeme Kauflanda, ovisno o pojedinoj lokaciji. Ukoliko na web stranici Kauflanda ne možete pronaći radno vrijeme koje Vas zanima, slobodno se obratite Službi za potrošače putem maila kontakt@kaufland.hr” – priopćili su iz ovog trgovačkog lanca.

Lidl

Lidlove trgovine radit će uglavnom do 14 sati, ali pojedine će biti otvorene do 18 i 20 sati. Radno vrijeme svih poslovnica 18. studenoga možete provjeriti ovdje, dok će ona u Vukovaru biti zatvorena.

Pevex

Centar Pevexa u Vukovaru neće raditi, dok će svih preostalih 25 poslovnica raditi od 8 do 14 sati.

Eurospin

Trgovine Eurospina radit će prema nedjeljnom radnom vremenu. Radno vrijeme možete provjeriti ovdje.

Lonia

Prodavaonice Lonia trgovine radit će u radnom vremenu kao što rade nedjeljom.

Konzum

Trgovine Konzuma radit će uglavnom do 13 sati, dok će neke biti otvorene do 14 ili 15 sati, odnosno dulje, a radno vrijeme svake od njih možete provjeriti ovdje.

Konzum sve svoje kupce poziva da kupnju obave dan prije praznika.

Spar i Interspar

Prodavaonice Spara radit će po uobičajenom radnom vremenu od 8 do 21 sat, osim zadarskog supermarketa koji je zatvoren. Po redovnom radnom vremenu radit će i hipermarketi Interspara.

Raspored možete provjeriti ovdje.

Plodine

Sve trgovine radit će po nedjeljnom radnom vremenu.

NTL

Poslovnice NTL-a radit će ili do 12, ili do 13, odnosno 17 sati. Neke neće raditi, a detaljni raspored za svaku trgovinu možete pogledati ovdje.

 

Sutra je novi državni praznik, ni trgovine neće raditi kao inače. Provjerite!
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap