Strašna i bizarna tragedija: Džipom naletio na ženu (81) koju je već udario kombi; Vukao ju je 8 kilometara

Milan Dalmacija
23. studenoga 2022.
Novosti
A- A+

Nakon što je 81-godišnjakinju udario kombijem, vozač je izašao van pružiti joj pomoć. No, u tom trenutku je na ženu naletio 60-godišnji vozač džipa koji ju je vukao punih osam kilometara.

policija

Ilustracija: Unsplash

Nevjerojatna i strašna tragedija dogodila se u talijanskoj regiji Marche. Vozač kombija je najprije udario 81-godišnju ženu koja je šetala psa. Kad je izašao iz vozila da pomogne ženi, na nju je naletio vozač terenca koji ju je vukao punih osam kilometara, sve do obalnog grada Senigallije, piše talijanska novinska agencija ANSA.

29,99 kn
3,98 €
prije:
49,99 kn
6,63 €
Uštedite

Kraš čokoladni deserti

Životinjsko carstvo, lizli, bananko ili tortica
2,49 kn
0,33 €
prije:
3,69 kn
0,49 €
Ne propustitre

Krauthaker Graševina

Bijelo vrhunsko vino 0,75 l
59,99 kn
7,96 €
prije:
84,99 kn
11,28 €
Ne propustitre
Tečaj €/kn: 7,53450

Tijelo nesretne žene pronađeno je pored ceste, a policija je pronašla i uhitila vozača 48 sati nakon nesreće. Šezdesetogodišnjak iz regije Ancona je identificiran i lociran pomoću videonadzora i izjava svjedoka. Policija ga tereti za ubojstvo u prometu, nepružanje pomoći i bijeg s mjesta nesreće.

Uzrok nesreće je loša vidljivost zbog jake kiše odnosno vožnja neprilagođena uvjetima na cesti. Bez obzira na to što je htio pomoći nesretnoj ženi, istragom je obuhvaćen i vozač kombija. Naime, obdukcija nije gotova, pa nije poznato je li žena poginula zbog udara kombija ili naleta džipa.

Strašna i bizarna tragedija: Džipom naletio na ženu (81) koju je već udario kombi; Vukao ju je 8 kilometara
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap