Stariji navijač emotivno ispratio trening voljenog kluba: ‘Volim Dinamo kao svoje sinove’

Milan Dalmacija
30. kolovoza 2023.
Novosti
A- A+

Među nekoliko tisuća Bad Blue Boysa koji su ispratili trening Dinama uoči posljednje kvalifikacijske utakmice za ulazak u Europsku ligu, našao se i jedan stariji gospodin. On je sa suzama u očima uz bodrenje s tribine, objasnio koliko mu znače zagrebački ‘Plavi’.

Stariji navijač Dinama emotivno je ispratio trening svoje momčadi. | Foto: Screenshot: Instagram/gnkdinamo

Nekoliko tisuća Bad Blue Boysa ispratilo je trening nogometaša Dinama uoči uzvratne utakmice zadnjeg pretkola kvalifikacija za ulazak u Europsku ligu. Dinamovci u četvrtak odlaze na gostovanje u Prag, na noge momčadi Sparte koju su prošlog tjedna pobijedili rezultatom 3-1.

Ovako se nogomet gleda u Vrapču: Svatko na svojoj 'VIP klupici' u hladu krošanja

Među navijačima koji su svojim glasovima, dlanovima, pokličima i bakljama bodrili svoje ljubimce s tribine pomoćnog igrališta Hitrec-Kacijan, našao se i jedan stariji gospodin. On je posebno emotivno, gotovo u suzama, ispratio trening svoje momčadi.

– Ovo treba doživjeti. Ne daju nam u Prag ni nigdje. Volim Dinamo kao svoje sinove. Žena je u Malinskoj, imamo apartmane, ali mene to ne zanima. Volim Dinamo i svoje sinove. Volim i ženu, poštujem. Ona mi govori da što mi to treba, ali ja stavim na prozor uvijek zastavu Dinama, rekao je za Dinamovu stranicu.

Podijelivši snimku na društvenim mrežama oglasio se i Dinamo. Zahvalili su se gospodinu na emotivnoj podršci i objasnili da je Dinamo više od igre i novca.

– Jer Dinamo je puno više od igre, puno više od nogometa… Dinamo je život, ljubav i emocija!, napisali su.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap