Slon ubio ženu (70), pa joj na sprovodu izgazio tijelo

Matej Markovinović
13. lipnja 2022.
Novosti
A- A+

Stanovnica istočne Indije, Maya Murmu, obavljala je svoje uobičajene dnevne zadaće, kada ju je slon odlučio pregaziti. Žena je podlegla ozljedama, a slon se kasnije vratio na njen sprovod gdje joj je izgazio tijelo.

Foto: Unsplash

Bizaran slučaj stiže iz istočne Indije. Naime, Maya Murmu podlegla je ozljedama nakon što ju je pregazio slon, koji se kasnije vratio na njen sprovod i izgazio joj tijelo.

Sve se zbilo kada je 70-godišnjakinja uzimala vodu u selu Raipal u jutarnjim satima. Kako prenosi Daily Mail, slon je naišao niotkuda i pregazio ženu, koja je kasnije preminula u bolnici od zadobivenih ozljeda.

Nadalje, slon se iste te večeri vratio u selo dok su tijelo 70-godišnjakinje stavljali na pogrebnu lomaču, uzeo ga, ponovno ga pregazio, bacio i nestao u noći.  Obitelj nastradale je nakon toga nastavila s obredom.

Iako je riječ o bizarnom slučaju, takve se stvari zapravo događaju češće nego što bi mislili. Navodi se da slonovi u Indiji svake godine ubiju oko 100 ljudi, a ta se brojka nekada može i utrostručiti.

Slon ubio ženu (70), pa joj na sprovodu izgazio tijelo
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap