Skromni Oliver Mlakar: “Od života sam dobio i više nego što sam zaslužio”

Jasmina Grgurić Zanze
27. svibnja 2021.
Novosti
A- A+

Najpopularniji hrvatski voditelj, Oliver Mlakar gostovao je kod Tončice Čeljuske u HRT-ovoj emisiji “U svom filmu” gdje je govorio o uspješnoj karijeri, ali i privatnom životu. Slava ga nikada nije udarila u glavu, a skromnost je zadržao i danas pa kaže kako od života nema više što ni očekivati, jer je dobio i više nego što je, smatra, zaslužio. Ipak, smatra da bi i danas mogao raditi…

Oliver Mlakar (Snimak zaslona/HRT)

“Radio sam na tome jako dugo pa sam u tome uspio. Početak je bio baš mučan, nisam bio dobar. Ali sam uspio” – opisao je Oliver Mlakar Tončici Čeljuski u HRT-ovoj emisiji “U svom filmu” kako vidi svoj voditeljski uspjeh.

Prisjetio se doduše i nekih manje lijepih situacija s televizije, kao kad se do zadnjega nije znalo hoće li ili neće on i Helga Vlahović voditi Euroviziju, jer je uz njih radio još jedan par. Nepogrešivi voditeljski dvojac složio se kako na taj način neće raditi, istupili su javno sa stavom pa su ih onda nagovarali da se ipak vrate.

“Često se događa kod tih televizijskih parova da se netko ipak želi malo istaknuti na račun drugoga. To se kod Helge nije događalo, a i ja sam bio sličan. I ja sam bio, mogu reći, defenzivac. Uvijek sam radije stajao pola koraka natrag nego pola koraka naprijed. Nisam volio ono “ja pa ja” – govori Mlakar.

Komentirao je i kakav mu je osjećaj iznova biti u studiju, doduše kao gost.

“S jedne strane to je kao da je bilo jučer, no s druge strane, ono što je prošlo – ne osvrćem se više na to. Naravno, emocije se bude. Nas pošalju u mirovinu po sili zakona, ali evo, mogli smo još voditi” – priznaje ipak.

Oliver Mlakar: Sad su bolnice manje pune, a kad sve završi imat ćemo pune ludnice!

Danas kao da živi neki drugi život, podalje od svjetla reflektora i slave koja ga nikada nije udarila u glavu. U sretnom je braku sa suprugom Dunjom već 56 godina, s kojom ima dvoje djece.

“Mi smo se našli i to je baš sreća bila” – smatra i dodaje kako na dobrom braku treba i raditi.

“Moraš biti pošten – ako si pošten prema svom partneru, nećeš mu napraviti ništa nažao” -dodaje.

Zajedno sa suprugom već desetljećima se bavi uzgojem pasa, patuljastih šnaucera s kojima je postigao svjetske uspjehe na natjecanjima.

Na pitanje što očekuje dalje u životu u kojemu je već ostvario gotovo sve svoje snove, skromno kaže:

“Ne očekujem ništa veliko. Od života sam dobio i više nego što sam očekivao i zaslužio. Ja sam sretan čovjek” – zaključuje Oliver Mlakar.

Razgovor s Oliverom Mlakarom za Mirovina.hr pročitajte OVDJE.

Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap