Šestero umirovljenika, pet muškaraca i jedna žena, uhićeni zbog golotinje u parku

Jasmina Grgurić
27. kolovoza 2019.
Novosti
A- A+

Šestero osoba uhićeno je zbog nedoličnog ponašanja u američkom parku u Connecticutu. Da je riječ o mladim ljudima, ovo ne bi bila vijest. No, radi se o starijim građanima. Među njima, onaj najstariji ima čak 85 godina.

Ilustracija: Pixabay

Skupina od šestero starijih građana američkog grada Connecticuta, pet muškaraca i jedne žene, uhićena je zbog neprimjerenog ponašanja na javnom mjestu i navodnog seksa jer su neki od njih bili razodjeveni.

"Seks nije toliko čest kao u mlađim danima, ali jednom mjesečno - sigurno!"

Daniel Dobbins (67), Otto D. Williams (62), Charles L. Ardito (75), John Linartz (62), Richard Butler (82) i njegova žena Joyce Butler (85) zabavljali su se na pomalo nepriličan način u parku Grace Richardson grada Fairfield. Netko ih je uočio te pozvao policiju zbog navodne seksualne aktivnosti na javnom mjestu. Optuženi su za narušavanje javnog reda i mira, a Dobbins i Linartz su prijavljeni jer su bili razodjeveni u javnosti. Dobbins je i 2017. bio sankcioniran iz istoga razloga, javlja Newstimes.

Nestašni seniori pušteni su da se brane sa slobode, uz obećanje da će se pojaviti na sudu. Navedeni je park inače poznat po slobodnom seksualnom ponašanju, zbog čega je policija pojačala nadzor na tom području.

 

 

Šestero umirovljenika, pet muškaraca i jedna žena, uhićeni zbog golotinje u parku
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap