Šef HSU-a Veselko Gabričević sutra gostuje u našem podcastu, postavite mu pitanje

Josip Mihaljević
15. prosinca 2021.
Novosti
A- A+

Predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika Veselko Gabričević sutra će u 10:30 sati gostovati u našem podcastu. Kako žive umirovljenici u uvjetima velikih poskupljenja osnovnih životnih namirnica i što HSU planira poduzeti za podizanje materijalnih prava starijih građana neke su od tema kroz koje ćemo proći.

gabričević podcast

Foto: Veselko Gabričević | hsu.hr

Prije nešto više od godinu dana Veselko Gabričević  na unutarstranačkim izborima Hrvatske stranke umirovljenika preuzeo je stranku. Dugo je njome predsjedao Silvano Hrelja koji je danas HSU-ov jedini član u parlamentu.

Nakon prve godine mandata Gabričević nam dolazi u goste, a u intervjuu uživo ćemo proći kroz razne teme – od života umirovljenika u uvjetima drastičnih poskupljenja, aktivnostima HSU-a za bolja materijalna prava starijih građana, a bit će i govora o samoj stranci i planovima za budućnost.

Umirovljenici baš i nemaju često prilike svojim predstavnicima postavljati pitanja, iako ih na društvenim mrežama počesto okrivljuju za loš položaj umirovljenika u društvu. Na Facebooku možete pitati šefa HSU-a sve što vas zanima, a mi ćemo odabrati najbolja pitanja i uživo ga pitati tijekom podcasta.

Pitanja možete postaviti u ovoj objavi:

Šef HSU-a Veselko Gabričević sutra gostuje u našem podcastu, postavite mu pitanje
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap