Samo u Argentini: Iskopao djedovu lubanju kako bi “s njim” proslavio osvajanje prvenstva

Josip Mihaljević
7. travnja 2019.
Novosti
A- A+

Slično kao u Brazilu, nogomet u Argentini je važniji od života i smrti. Prije nekoliko dana, klub Racing matematički je osigurao osvajanje prvenstva i uslijedilo je veliko slavlje. Jedan navijač je otišao toliko daleko da je iskopao djedovu lubanju kako bi proslavio prvenstvo s njim, jer je bio veliki navijač Racinga.

Navijač argentinskog kluba Racinga, koji je ovog vikenda osigurao prvenstvo, na bizaran je način proslavio uspjeh svog kluba. Čini se da je ljubav prema Racingu duboka u njegovoj obitelji. Iskopao je lubanju svog pokojnog djeda i ponio ju sa sobom na slavlje “kako bi i djed napokon mogao proslaviti osvajanje titule”.

Navijač Gabriel Aranda kazao je kako bi njegov djed bio ponosan. Samo ne znamo na što – činjenicu da je njegov omiljeni klub osvojio titulu ili što mu je sin iskopao lubanju iz groba kako bi ju ponio na slavlje.

Zatim je sportskom novinaru TNT Sports kanala dao intervju u kojem ponosno drži djedovu lubanju u rukama.

Racingu je ovo prvi put da su osvojili titulu punog prvenstva od 2001. godine, iako su prije četiri i pol godine također dodali jedan trofej u svoju kolekciju.

Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap