Saborski zastupnik oprostio se od bake: ‘Njezina toplina, dobrota i snaga silno će mi nedostajati’

Matej Markovinović
1. srpnja 2022.
Novosti
A- A+

Saborski zastupnik Bojan Glavašević, objavio je u petak ujutro na Facebooku da mu je preminula baka. U objavi se osvrnuo na njen težak život te se na dostojan način odlučio od nje oprostiti.

Screenshot: N1/YouTube

Na službenom Facebook profilu saborskog zastupnika Bojana Glavaševića, u petak ujutro osvanula je tužna vijest. Naime, preminula mu je 86-godišnja baka Cecilija.

Zastupnik se od svoje bake odlučio oprostiti na dostojanstven način, osvrnuvši se na njezin težak život i patnju koju je proživjela, a unatoč kojoj je i dalje bila sretna.

“Jutros je zauvijek oči zaklopila moja baka. Imala je težak život: poliomijelitis u djetinjstvu ostavio joj je doživotnu tešku pokretnost, u Drugom svjetskom ratu izgubila je oca, u Domovinskom ratu majku, supruga i jedinog sina, potom prošla progonstvo, a zadnjih godina svojega života borila se s demencijom zbog koje je ponovo proživljavala neke od najtežih i najbolnijih epizoda u svojemu životu”, napisao je Glavašević.

Smrt je, kako kaže saborski zastupnik, dočekala bez patnje i dostojanstveno, na čemu je uistinu zahvalan. Unatoč svoj patnji, uvijek je govorila kako se smatrala blagoslovljenom jer je, navodi Glavašević, u vremenu koje je imala sa svojim voljenima, njen život bio ispunjen srećom i ljubavlju.

“Ovo je velik, težak i vrlo bolan gubitak za cijelu moju obitelj i za mene osobno. U njoj je živio jedan stari, dobri, prijeratni Vukovar, čista uspomena i sjećanje koje nikakvo zlo nije moglo okaljati. Takvu ću je i pamtiti. Njezina toplina, dobrota i snaga će mi silno nedostajati”, zaključio je te dodao da vjeruje kako je baka sada na boljem mjestu.

Glavašević će baku Ceciliju ispratiti u krugu njezinih najbližih i njezine obitelji.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap