Razbojnik od bakice tražio vode, bacio ju na pod pa joj iz kuće ukrao par stotina kuna

Jasmina Grgurić Zanze
2. veljače 2022.
Novosti
A- A+

Najsuroviji slučaj nasilja nad starijom osobom dogodio se u Čakovcu u obiteljskoj kući umirovljenice. Muškarac joj je došao na kućni prag i zatražio vode, a sve s namjerom da je ozlijedi i opljačka…

Ilustracija: Rawpixel

Na vrata obiteljske kuće u Čakovcu umirovljenici je prošloga tjedna pozvonio neznanac. Zatražio je čašu vode, a starija žena ga je, sasvim pristojno, ali pomalo naivno, pustila u kuću. Nakon toga bakicu je odgurnuo tako da je pala na pod i pritom se ozlijedila. A sve to zbog nekoliko stotina kuna koje joj je ukrao te pobjegao.

“Nepoznati počinitelj je na pragu obiteljske kuće od ženske osobe tražio vodu, nakon čega ga je pustila u kuću. Potom ju je rukama odgurnuo, uslijed čega je pala na pod. Nakon toga je ispremetao stvari po prostorijama i ukrao nekoliko stotina kuna te se udaljio u nepoznatom smjeru” – izvijestila je Policijska uprava međimurska.

Vozilom hitne pomoći umirovljenica je prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje su joj naknadno kvalificirane tjelesne ozlijede, a kriminalističko istraživanje je nastavljeno. Policija traga za muškarcem zbog počinjenog kaznenog djela razbojništva.

Razbojnik od bakice tražio vode, bacio ju na pod pa joj iz kuće ukrao par stotina kuna
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap