Razbojnici upali u kuću 83-godišnjaka, istukli ga i ukrali nekoliko tisuća kuna

Jasmina Grgurić Zanze
17. ožujka 2022.
Novosti
A- A+

Varaždinski umirovljenici našli su se na meti razbojnika i pljačkaša. Zasad policiji još uvijek nepoznati muškarci upali su 83-godišnjaku u kuću, izudarali ga po glavi i potom pobjegli s nekoliko tisuća kuna koje su pronašli u novčaniku.

Ilustracija: Rawpixel

Razbojništvo nad 83-godišnjakom počinila su u večernjim satima u Varaždinu dvojica razbojnika. Upali su u njegov dom, izudarali ga po glavi te pronašli novčanik iz kojega su uzeli nekoliko tisuća kuna.

lisice
Žena (31) i maloljetnici upali umirovljenici u kuću, napali je i ukrali joj nakit

“U ponedjeljak, 14. ožujka oko 21.50 sati u Varaždinu, Trg Matije Gupca, dvojica nepoznatih počinitelja počinila su razbojništvo nad 83-godišnjim muškarcem. Ušli su u kuću oštećenog te mu zadali više udaraca po glavi, nakon čega su pronašli novčanik i otuđili iznos od nekoliko tisuća kuna” – izvijestila je ovih dana Policijska uprava varaždinska.

Napadnutom umirovljeniku medicinska pomoć pružena je u Općoj bolnici Varaždin, gdje je utvrđeno da je zadobio porezotine po glavi i licu te je pušten kući. Policija kaže da poduzima intenzivne mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Razbojnici upali u kuću 83-godišnjaka, istukli ga i ukrali nekoliko tisuća kuna
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap