Prva dama na udaru kritika: “Neukusno. Izgleda kao Madonnina baka”

Jasmina Grgurić
8. travnja 2021.
Novosti
A- A+

Prva dama SAD-a, 69-godišnja Jill Biden ni tjedan dana nakon što se pojavila u za tu funkciju netipičnom izdanju ne prestaje tresti komentarima na društvenim mrežama. Iako za svoje godine izgleda sjajno, pogotovo u odjevnoj kombinaciji koju je izabrala, kritike na račun supruge američkog predsjednika ne prestaju. Neukusno, jeftino, kao Madonnina baka… samo su neki od njih.

(Snimak zaslona/Youtube)

Novopečenu prvu damu SAD-a rijetko ćemo vidjeti u odjevnim kombinacijama koje nisu primjerene njezinoj životnoj dobi, ali i funkciji. Ipak, 69-godišnja Jill Biden iskočila je iz okvira, a odvažnim, mladenačko-damskim stilom ne prestaje izazivati brojne negativne komentare na društvenim mrežama.

Supruga američkog predsjednika Joea Bidena pojavila se pri izlasku iz zrakoplova u izazovnoj kraćoj crnoj suknji s kožnim rubom, sakoom iste boje te pripadajućim gležnjačama na petu. No, ono što je najviše zasmetalo kritičarima su njezine mrežaste čarape, iako je ipak riječ o puno primjerenim čarapama s uzorkom.

Legendarna Diane Keaton ima 73 godine i definitivno je kraljica stila zrelih žena

“Ovo izgleda jeftino… Kako joj nije neugodno? Definitivno je prestara za ovakav stil odijevanja! Mora da je pobrkala praznike, možda je mislila da je Noć vještica! Za dodatnih 29,99 dolara mogla je upotpuniti svoj kostim i prikladnom metlom…

U svakom slučaju, u 70-oj se ne nose mrežaste čarape i onakve čizme! Bože dragi, pa izgleda kao Madonnina baka!” – samo su neki od komentara.

Također, usporedili su je s prethodnicom Melanijom Trump kazajući kako bi ona u takvim čarapama izgledala, puno bolje.

“Melania definitivno ima noge za njih, a ne stara Jill Biden! Ovo je odvratno! Čitav stajling je potpuni nered. Minica? Sve crno? Odjeća je ružna za ženu bilo koje dobi” – napisali su kritičari prve dame.

No, ovo nije bila ozbiljna kombinacija gospođe Biden. Ona se, naime, namjerno tako obukla kako bi se prerušila u stjuardesu za 1. april. Šala joj je i te kako uspjela. Naime, svi su na prvu pomislili da je jedna od njih, što zbog perike, a što zbog maske za lice i uopće stajlinga zbog kojega je njezin smisao za humor pao nažalost u drugi plan.

Prva dama na udaru kritika: “Neukusno. Izgleda kao Madonnina baka”
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap