Provjerite radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara u srijedu

Luka Kalac
16. travnja 2024.
Novosti
A- A+

Datum održavanja parlamentarnih izbora je 17. travnja 2024. godine, kao što je to najavio predsjednik Republike Zoran Milanović. Riječ je o srijedi, a ne o nedjelji što je do sada bila česta praksa. Ta srijeda, 17. travnja, proglašena je neradnim danom jer, prema zakonu, izborni dan mora biti neradni. Upravo zbog toga neke trgovine neće raditi ili će raditi prema drugačijem radnom vremenu pa je danas idealna prilika za odlazak u kupovinu.

Trgovina | Foto: Unsplash / Mitchell Luo

Dan održavanja parlamentarnih izbora, srijeda, 17. travnja, proglašen je neradnim. Provjerite hoće li vama obližnje trgovine i trgovački centri raditi na taj dan. Ako će i raditi, neki će raditi po posebnom vremenu, a ovo su detalji vezani uz njihovo radno vrijeme.

Trgovine

Konzum

S obzirom na to da se u srijedu, 17. travnja, održavaju parlamentarni izbori, iz Konzuma su objavili kako će njihove prodavaonice raditi prema određenom radnom vremenu. Usluge dostave i drive-ina također će vam biti na raspolaganju u srijedu, ali do 15 sati. Konkretno radno vrijeme najbliže vam Konzumove prodavaonice možete provjeriti ovdje.

Spar i Interspar

Ako planirate na dan održavanja parlamentarnih izbora otići u kupovinu u SPAR supermarkete i INTERSPAR hipermarkete, imajte na umu kako će se oni pridržavati nedjeljnog radnog vremena. Radno vrijeme SPARA i INTERSPARA u srijedu pogledajte ovdje.

Studenac

Izgleda kako za zaposlenice i zaposlenike Studenca dan parlamentarnih izbora 17. travnja nije neradni dan jer će raditi redovnom radnom vremenu. Radno vrijeme obližnje trgovine Studenca saznajte ovdje.

Kaufland

Na dan održavanja parlamentarnih izbora, na Kauflandovoj internetskoj stranici stoji kako će se pridržavati nedjeljnog radnog vremena. Do kada će biti otvorena obližnja vam Kauflandova poslovnica, provjerite ovdje.

KTC

Vrata KTC-ovih trgovina na dan parlamentarnih izbora bit će zatvorena.

Lidl

Na dan održavanja parlamentarnih izbora, i Lidlove djelatnice i djelatnici će raditi prema izmijenjenom radnom vremenu koje možete provjeriti ovdje.

Eurospin

Vrata Eurospinovih poslovnica bit će otvorena u srijedu 17. travnja. Točno radno vrijeme najbliže vam Eurospinove poslovnice možete saznati ovdje.

Pevex

Svi prodajni centri Pevexa bit će zatvoreni na dan održavanja parlamentarnih izbora.

Plodine

Za Plodine se na njihovim stranicama navodi kako će biti otvorene u srijedu, a točno radno vrijeme možete provjeriti ovdje.

Trgovački centri

Arena centar

Po uobičajenom radnom vremenu, od 9 do 21 sat, radit će sve djelatnice i djelatnici Arene Centar na dan održavanja parlamentarnih izbora.

City Center One East i West

City Center One East, baš kao i City Center One West, na dan izbora radit će od 9 do 21 sat, baš kao što to stoji u njihovom, dosad znanom radnom vremenu.

Z Centar

Isto tako će raditi i Z Centar, baš kao i sve trgovine unutar tog trgovačkog centra. Redovno radno vrijeme Z Centra je od 9 do 21 sat i pridržavat će ga se i na dan održavanja parlamentarnih izbora.

Tower Centar Rijeka

Na izborni dan Tower Centar Rijeka radit će od 10 do 21 sat.

Mall of Split

Redovno radno vrijeme trgovačkog centra Mall of Split je od 9 do 21 sat i takvo će biti i na 17. travnja, na neradni dan kada će se održati parlamentarni izbori.

City Center One Split

Unatoč održavanju parlamentarnih izbora, vrata trgovačkog centra City Center one Split bit će otvorena od 9 do 21 sat.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap