Provjerite kako će sutra za Dan sjećanja raditi određene trgovine!

Ana Kanazir
17. studenoga 2022.
Novosti
A- A+

Sutra, na Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje određene trgovine će raditi po svojem normalnom radnom vremenu, dok će neke raditi po posebnom radnom vremenu, a neke će čak i biti zatvorene. Donosimo radno vrijeme za pojedine trgovine i trgovačke centre.

Prije sutrašnjeg odlaska u trgovine, pogledajte točno radno vrijeme kako ne biste poljubili vrata. Neke će trgovine raditi po normalnom radnom vremenu, neke će raditi kao nedjeljom, neke skraćeno, a neke neće uopće raditi.

Tečaj €/kn: 7,53450

Popis radnih vremena trgovina:

Kaufland

Kaufland će sutra u Vukovaru biti zatvoren, dok će ostale trgovine raditi prema radnom vremenu za nedjelju, a radno vrijeme možete provjeriti i ovdje. 

Lidl

Lidl će imati različito radno vrijeme, ovisno o poslovnici i lokaciji na kojoj se nalazi trgovina. Tako će neke trgovine raditi do 14:00, neke do 16:00, neke do 18:00, a neke do 20:00 sati. Popis po trgovinama u cijeloj Hrvatskoj možete vidjeti ovdje. 

Plodine

Plodine će raditi po radnom vremenu nedjelje, a radno vrijeme trgovine u vašoj blizini možete saznati kada ovdje upišete lokaciju trgovine.

SPAR i INTERSPAR

Trgovine SPAR će većinom u Zagrebu raditi do 14:00 sati, SPAR supermarketi bit će zatvoreni u shopping centru Supernova u Zadru, u Zagrebu u ulicama Tuškanac i Vincenta od Kastva, te u Martićevoj ulici gdje je SPAR supermarket zatvoren zbog preuređenja. Radno vrijeme ostalih trgovina možete provjeriti ovdje.

INTERSPAR trgovine će raditi po redovnom radnom vremenu.

Eurospin

Eurospin će imati različito radno vrijeme, ovisno o lokaciji. Tako će neke trgovine raditi do 20:00, neke do 21:00, a neke do 22:00 sati, a više možete vidjeti ovdje.

Konzum

Konzum će raditi po posebnom radnom vremenu, dok će trgovine koje se nalaze u trgovačkim centrima raditi kao što rade trgovački centri, a cijeli popis možete vidjeti ovdje. 

Trgovački centri 

City Centar One East i City Centar One West radit će prema redovnom radnom vremenu, osim Fine koja je praznikom zatvorena. Arena Centar će raditi po normalnom radnom vremenu, ali neće raditi Fina, Hrvatska pošta, PBZ i Javni bilježnik. Ostali trgovački centri će raditi po redovnom radnom vremenu, osim Supernove Zadar koja će u petak biti zatvorena.

Provjerite kako će sutra za Dan sjećanja raditi određene trgovine!
Popularno
Tečaj €/kn: 7,53450
Share via
Copy link
Powered by Social Snap