Prometna nesreća kod Vinkovaca: 73-godišnjaka udario auto dok je prelazio zebru, umro je u bolnici

Ana Kanazir
20. listopada 2022.
Novosti
A- A+

Jučer se oko 18:00 sati u Otoku kod Vinkovaca, u Ulici kralja Petra Krešimira IV., dogodila prometna nesreća u kojoj je 65-godišnjak u automobilu vinkovačkih registracijskih oznaka na pješačkom prijelazu udario 73-godišnjeg pješaka koji je kasnije i preminuo.

policija

Foto: Youtube screenshotSve se dogodilo u večernjim satima pa je moguće da vozač nije uočio pješaka na cesti. Točni detalji se još ne znaju.

Vozač se kretao ulicom kralja Petra Krešimira IV. prema centru Otoka. Kada je došao do raskrižja dvije ulice, Zrinskih i Frankopana i kralja Držislava, vozač je nastavio s kretanjem ravno kroz raskrižje, pri čemu se nije pridržavao sigurnosne brzine i udario je pješaka koji je prelazio cestu na pješačkom prijelazu. Od teških zadobivenih ozljeda 73-godišnjak je, ni kriv ni dužan, preminuo u Općoj županijskoj bolnici Vinkovci.

Tečaj €/kn: 7,53450

Iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske javljaju kako će protiv 65-godišnjaka biti podnesena kaznena prijava zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

Prometna nesreća kod Vinkovaca: 73-godišnjaka udario auto dok je prelazio zebru, umro je u bolnici
Popularno
Tečaj €/kn: 7,53450
Share via
Copy link
Powered by Social Snap