Preminuo Nedjeljko Badovinac Jumbo, producent legendarne emisije ‘Noćna Mora’

Matej Markovinović
5. studenoga 2022.
Novosti
A- A+

Na službenoj Facebook stranici kultne emisije ‘Noćna Mora’, osvanula je vijest o smrti Nedjeljka Badovinca Jumba, producenta ove legendarne emisije i desne ruke pokojnog Željka Malnara. Uzrok smrti trenutno nije poznat, no Jumbo je nedavno objavio da je hospitaliziran i da čeka operaciju.

Preminuo je Nedjeljko Badovinac Jumbo, producent legendarne emisije ‘Noćna Mora’ i član kultne ekipe pokojnog Željka Malnara koja je svojim šalama i dogodovština zabavljala javnost ispred malih ekrana. Vijest o smrti objavljena je u noći s petka na subotu na Facebook stranici ‘Nemoguća eMisija’.

Barilla tjestenina

Penne rigate ili spaghetti, 500 g
7,49 kn
0,99 €
prije:
13,99 kn
1,98 €
Uštedite

Softy toaletni papir

120 listića, troslojni, 20 rola
32,99 kn
4,38 €
Ne propustitre

L'oreal Age Specialist

Krema za lice, dnevna ili noćna, 50 ml
34,99 kn
4,64 €
prije:
63,99 kn
8,49 €
Ne propustitre
Tečaj €/kn: 7,53450

“Dragi prijatelji, s tugom i bolom vas obavještavamo da je preminuo Nedjeljko Badovinac Jumbo, desna ruka Željka Malnara, dugogodišnji producent Noćne More i brojnih drugih televizijskih formata. Začetnik najduhovitijih trenutaka koje smo imali prilike gledati tijekom trajanja Noćne More. Sućut obitelji i prijateljima. Dragi Jumbo počivaj u miru”, napisali su.

Uzrok smrti trenutno nije poznat, no Jumbo je prije tri tjedna objavio da je hospitaliziran i da čeka operaciju. On je, inače, bio poznat u emisiji po zadirkivanju ostalih članova, osobito Zvonimira Levačića Ševe koji je preminuo 2010. godine.

Podsjetimo, Noćna mora Željka Malnara bila je popularna emisija koja se emitirala u noćnim satima na OTV-u, a kasnije i na Z1 Televiziji. Emitiranje je započelo 1992. godine, a završilo 2010. te je bilo u potpunosti uživo svake subote od 22 sata, pa do ranih jutarnjih sati.

Jednu od legendarnih ‘zezancija’ Jumba i Ševe možete pogledati u nastavku.

Preminuo Nedjeljko Badovinac Jumbo, producent legendarne emisije ‘Noćna Mora’
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap