Preminula Livija Mulac: Splitska ‘glamurozna baka’ poharala je naslovnice svjetskih modnih časopisa

Milan Dalmacija
20. srpnja 2023.
Novosti
A- A+

U 87. godini preminula je Splićanka Livija Mulac. Ona je bila na naslovnicama svih poznatijih svjetskih modnih časopisa. Za to je bila zaslužna njena unuka, s kojom je pokrenula i liniju umjetnih trepavica.

Baka Livija Mulac iz Splita osvojila modni svijet (Snimak zaslona/RTL)

U 87. godini preminula je Livija Mulac, umirovljenica koja je bila poznata po svojim transformacijama šminkom. Za njih je doduše bila zaslužna njena unuka, vizažistica Tea Flego, no Livijino se lice pojavljivalo na naslovnicama svih poznatijih modnih časopisa. Tužnu vijest objavila je upravo unuka Tea.

Kako piše Index, umirovljenica sa stilom živjela je u splitskom domu za starije osobe. Imala je i vlastiti profil na Instagramu pod nazivom Glam-Ma, što je igra riječi koja asocira na riječi “glamurozna” i “grandma” (baka na engleskom).

Splitska baka Livija (83) šminkom pokorila modni svijet i pokrenula biznis

Sve je počelo još 2016. godine kad je Tea po prvi put našminkala svoju baku i objavila njenu fotografiju na društvenim mrežama. O Liviji Mulac smo pisali i mi još 2019. godine. Tada je s unukom imala zajednički posao. Stvorile su uspješnu liniju umjetnih trepavica.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap