Predsjednica iz umirovljeničkog doma svima poželjela sretniju i uspješniju 2019. godinu

Josip Mihaljević
2. siječnja 2019.
Novosti
A- A+

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović ušla je u izbornu 2019. godinu i odlučila je na malo drugačiji način proslaviti Novu godinu. Nije bilo putovanja u SAD kao prijašnjih godina, a za Staru godinu obilazila je policajce, vatrogasce, hitnu pomoć, ali i jedan zagrebačkim dom za starije osobe.

predsjednica nova godina

Foto: predsjednica.hr

U posljednim satima 2018. godine, predsjednica je posjetila Dom za starije osobe Sveta Ana u Zagrebu. Nakon toga obilazila je dežurne službe koje je zapala noćna smjena za Novu godinu – policajce, vatrogasce i hitnu medicinsku pomoć.

Krajem godine održat će se i izbori za predsjednika republike i vrlo je izvjesno kako će upravo Grabar-Kitarović krenuti po drugi mandat. Prijašnjih godina Novu godinu je slavila u SAD-u, a tijekom svoje prve predsjedničke kampanje proslavila ju je u šatoru ispred Ministarstva branitelja, zajedno s braniteljima koji su tamo prosvjedovali više od 500 dana.

“Čestitam svima novu, 2019. godinu! Želim da nam svima bude sretnija i uspješnija!

Unatoč svim problemima s kojima smo se tijekom 2018. suočavali, nadam se da ćemo proteklu godinu ipak pamtiti po porastu optimizma, po trenucima kada smo bili radosni, zajedno i kada smo to zajedništvo izrazili na najbolji mogući način”, poručila je Grabar-Kitarović svojom čestitkom.

 

Foto: predsjednica.hr

Predsjednica iz umirovljeničkog doma svima poželjela sretniju i uspješniju 2019. godinu
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap