Požar na Kvatriću uzrokovala umirovljenica, ostavila je upaljenu svijeću i otišla iz stana

Josip Mihaljević
22. siječnja 2020.
Novosti
A- A+

Jučer je u  središtu Zagreba, na četvrtom katu zgrade u Gotovčevoj ulici 7 izbio nemali požar. Uzrok požara je svijeća koju je vlasnica stana, umirovljenica, zapalila jer joj je u blagovaonici pregorjela žarulja. Umirovljenica je ostavila upaljenu svijeću i otišla van iz stana uzeti neke stvari, a požar se brzo raširio.

dvd  trnje

Foto: DVD Trnje

Uzrok požara u stanu na četvrtom katu zgrade u Gotovčevoj ulici 7 u središtu Zagreba je svijeća koju je vlasnica stana zapalila, a potom napustila stan uzeti neke stvari, piše Jutarnji.hr.

Jutarnji piše kako je umirovljenica svijeću upalila jer joj u blagovaonici nije radilo svjetlo.

Kada se vratila, plamen je zahvatio papire, proširio se na stol, potom i ormare, a onda je prešao na krov zgrade. Zahvatio je i susjedni stan na 4. katu, djelomično i na 3. katu, no ozbiljnija šteta se dogodila samo u stanu umirovljenice.

Policija provodi očevid, nakon čega će pozvati Elektru i druge službe kako bi preostalim stanarima pokušali priključiti struju i druge instalacije.

Ukupno 32 vatrogasca na požarištu je u hitnoj intervenciji gasilo požar, a u jednom trenutku su sa zgrade otpadali zapaljeni dijelovi šindre s krovišta.

dvd trnje
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap