Požar jutros izbio u umirovljeničkom domu Sveti Josip, stvar spasili vatrogasci

Jasmina Grgurić
9. veljače 2019.
Novosti
A- A+

Prema još uvijek neslužbenim informacijama, požar je krenuo od koša za smeće u kupaonici doma Sveti Josip. Je li njegov uzrok odbačeni opušak, neka kemikalija ili nešto treće, policijski očevid tek će pokazati.

Očevid u domu Sveti Josip Snimak zaslona: Youtube

Na zagrebačkom Svetom Duhu u umirovljeničkom domu Sveti Josip u ulici Dunjevac jutros je oko 8 sati u jednoj od prostorija buknuo požar.

Zahvaljujući brzoj intervenciji zagrebačkih vatrogasaca, požar je brzo stavljen pod kontrolu, a ozlijeđenih osoba nije bilo. Prema prvim informacijama s mjesta događaja, požar je navodno krenuo od koša za smeće koji se nalazi u kupaonici doma. Je li u pitanju bio odbačeni opušak, neka kemikalija ili nešto treće, pokazat će policijski očevid, piše Jutarnji list.

Na teren je navodno upućeno sedam vatrogasnih vozila i 25 vatrogasaca, no u dom je stiglo jedno vozilo što je bilo dovoljno za brzu sanaciju požara.

Vatrogasci su u ovom domu morali intervenirati i ranije, u listopadu 2017. godine. Prilikom tadašnjeg požara jedna osoba nagutala se dima te je prevezena u bolnicu, a policijski očevid je pokazao da je uzrok buktinje bilo preopterećenje električnih instalacija.

Požar jutros izbio u umirovljeničkom domu Sveti Josip, stvar spasili vatrogasci
Share via
Copy link
Powered by Social Snap