Pomozimo Zagrepčaninu pronaći izgubljenu medicinsku dokumentaciju

Josip Mihaljević
3. srpnja 2018.
Novosti
A- A+

Zagrepčanin Franjo Blažun slučajno je jutros ostavio vrećicu s medicinskom dokumentacijom na klupi kod tramvajske stanice Vodnikova. Vrlo brzo se vratio po vrećicu, ali kad se vratio na Vodnikovu – vrećici nije bilo ni traga. Dvije gospođe na stanici rekle su mu da ju je upravo odnijela treća gospođa, ali ju gospodin Franjo nije uspio pronaći.

dokumenti

Foto: Pixabay

Jutros oko 8.20 sati na južnoj strani Vodnikove ulice, Franjo Blažun je kraj sebe na klupu stavio vrećicu s fasciklom punim medicinske dokumentacije, piše jutarnji.hr.

Krenuo je svojim putem, a vrlo brzo se sjetio da je vrećicu slučajno ostavio na klupi. Kada se vratio po nju, vrećici nije bilo ni traga. Dvije gospođe na stanici su mu rekle da ju je upravo odnijela treća gospođa koja je tvrdila da je vrećica njezina.

Franjo ju nije uspio pronaći, a medicinska dokumentacija mu je stvarno bitna.

Pretpostavio je da će se gospođa sama javiti kad vidi da u vrećici nema ništa što joj može koristiti, ali od nje ni traga ni glasa.

Izgubljena vrećica marke je drogerije Müller, a unutra je fascikl Allianz osiguranja pun CD-a, snimaka, nalaza i povijesti bolesti.

Ako pronađete takvu vrećicu ili dokumente, javite se Franji Blažunu na broj 01/6688868.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap