Policija uhitila umirovljenicu u Vukovaru, vikala na mlade i huškala na njih psa

Jasmina Grgurić Zanze
24. svibnja 2022.
Novosti
A- A+

Neobičan incident dogodio se u Vukovaru. Policija je, naime, morala uhititi 72-godišnjakinju jer se više puta oglušila na upozorenja da prestane vikati na troje prolaznika i huškati na njih svog psa.

Ilustracija: Pixabay

Umirovljenica (72) sa svojim psom prišla je grupi prolaznika, 41-godišnjaku, 36- i 35-godišnjakinji te vikala na njih i svog psa poticala da ih napadne i ugrize. Incident, zbog kojega je morala intervenirati i policija, dogodio se u Vukovaru u subotu navečer u 21,30 sati.

Umirovljenicu (70) napala i izgrizla dva psa puštena bez nadzora

S obzirom na to da se u više navrata oglušila na upozorenja policijskih službenika da prekine s narušavanjem javnog reda i mira te je postojala opasnost da će nastaviti s takvim ponašanjem, 72-godišnjakinja je nakon obavljenog liječničkog pregleda uhićena te smještena u posebne prostorije policije, izvijestili su jučer iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske.

Ženu su podvrgnuli i alkotestianju, no nije utvrđena prisutnost alkohola u organizmu, dok pregledom dežurnog liječnika Hitne medicinske pomoći u Vukovaru nisu utvrđene zapreke za uhićenje i smještanje u posebnu prostoriju.

“Zbog počinjenog prekršaja iz članka 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira (tuča, svađa, vika i drugo) protiv 72-godišnjakinje slijedi optužni prijedlog, dok joj je zbog prekršaja iz članka 30. istog Zakona (neoprezno držanje životinja koje mogu povrijediti ili ugroziti građane) uručen obavezni prekršajni nalog” – naveli su iz policije.

Umirovljenica je puštena u nedjelju ujutro iz posebne prostorije policije, gdje je prenoćila, a u ovom nemilom događaju, kako kažu iz policije, nitko nije ozlijeđen.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap