Pogledajte reakcije ovih umirovljenika koji se prvi puta voze u samovozećem automobilu

Ana Kanazir
12. ožujka 2023.
Novosti
A- A+

Automobili bez vozača, odnosno samovozeći automobili su prema nekima budućnost. Trenutno se mogu vidjeti brojni videi s ovim automobilima, ali radi se tek o testnoj fazi. Ipak, dvoje umirovljenika je ušlo u jedan ovakav automobil, a njihova reakcija kada su shvatili da nije nitko za volanom je neprocjenjiva.

umirovljenici u samovozečem autu

umirovljenici u samovozečem autu | foto: Screenshot TikTok

Mislili su da čekaju običan taxi pa zato i nisu odmah primijetili da je u automobilu nešto neobično. Ipak, kada su vidjeli da nema vozača jednostavno nisu mogli vjerovati što se događa.

@patriotickenny Riding in a self-driving car was an experience of a lifetime! Part 2 coming because it was too long! @officialwaymo #waymo #arizona #seniorcheck #selfdrivingcar #autonomouscar #blizzard #navyvet ♬ original sound – patriotickenny

Prvo je 81-godišnjak proučio auto i bio je začuđen što je po njih došao Jaguar, a onda je pitao vozača vozi li Jaguar i shvatio da vozača – nema. Slijedilo je čuđenje oba umirovljenika koji jednostavno nisu znali što se događa. Drugi umirovljenik je čak opipao sjedalo da se uvjeri da je prazno.

Priznali su i kako ih je strah, a odmah po ulasku su se vezali. Bojali su se i što će biti ako ih uhvati policija, a umirovljenik je rekao kako nikada neće zaboraviti ovo iskustvo. Na kraju je rekao i da je auto vozio bolje sam nego da ga je vozila osoba, a za iskustvo vožnje je dao ocjenu 10, dok je njegov prijatelj dao ocjenu 100.

umirovljenici u samovozečem autu
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap