Donosimo detaljan popis: Pogledajte kako će sutra i na Novu godinu raditi trgovine

Ana Kanazir
30. prosinca 2022.
Novosti
A- A+

Baš kao i prije svakih blagdana, ponovno vam donosimo pregled radnog vremena trgovina i trgovačkih centara. Tako će u subotu, na Silvestrovo, svi raditi prilagođeno, odnosno skraćeno, dok će u nedjelju, na Novu godinu sve biti zatvoreno.

Kupnja u trgovini | Foto: Pexels

Svaka trgovina će imati svoje radno vrijeme, iako će većinom raditi do 17 sati. Informirajte se na vrijeme kako ne biste poljubili vrata. Donosimo vam pregled radnog vremena za subotu.

Radno vrijeme trgovina

Interspar i Spar će u subotu većinom raditi do 16 ili do 17 sati, ali najbolje je da radno vrijeme pojedinih njihovih trgovina pogledate na web stranicama.

Lidl će u subotu raditi do 14 sati, dok će trgovine Plodine i Kaufland raditi do 18 sati. Konzum će u subotu raditi prilagođeno, a svoju trgovinu i njezino radno vrijeme možete pronaći ovdje. Na stranicama Eurospina je navedeno kako će sve njihove trgovine raditi do 17 sati.

Radno vrijeme trgovačkih centara

U Avenue Mallu će sve trgovine raditi do 18 sati, osim Deichmanna koji će raditi do 16 sati. U Arena centru će trgovine raditi do 16 sati. City Center one West, City Center one East i City Center one Split će u subotu raditi do 17 sati, a isto radno vrijeme će imati i Tower Center u Rijeci i Portanova u Osijeku.

Još jednom vas podsjećamo kako će sve trgovine i svi centri za Novu godinu biti zatvoreni.

Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap