Pjevačica se osramotila izjavom: “Ne želim vidjeti starije od 40 u noćnom klubu”

Jasmina Grgurić
3. rujna 2021.
Novosti
A- A+

Kako izgleda diskriminacija pa čak i segregacija po dobi, vrlo nepromišljenom izjavom pokazala je mlada 22- godišnja pjevačica Tallia Storm. Naime, ona smatra da ljudi stariji od 40 godina nemaju što tražiti u noćnom  klubu. Ne treba govoriti da je među mladima popularna pjevačica ovom izjavom na sebe navukla gnjev dobrog dijela svojih obožavatelja.

Tallia Storm/Youtube

Škotska 22-godišnja pjevačica Tallia Storm pomalo je šokirala javnim stavom da osobama starijima od 40 godina treba zabraniti da se zabavljaju u noćnim klubovima. Inače, povod ovoj apsurdnoj inicijativi izlazak je britanskoga ministra Michaela Govea koji se čitavu noć zabavljao u jednom techno klubu.

Diskriminacija starijih osoba košta nas milijarde i skraćuje nam život!

Voditelji emisije Good Morning Britain pitali su pjevačicu trebali li starijima od 40 godina zabraniti noćne klubove, a ona je na to rekla da bi stariji tu vrstu zabave ipak trebali prepustiti mladima.

“Ne želim ući u klub i vidjeti tatu, njegove prijatelje ni djeda kako plešu”, rekla je i dodala da stariji imaju više mogućnosti za izlaske od mladih, piše Metro.

“Upravo sam otpratio Talliu sa svih društvenih mreža. Zbilja neprihvatljiva diskriminacija… Znam čije pjesme više neću slušati” – samo su neki od komentara na Twitteru.

Na toj društvenoj mreži se oglasila i Tallia uz šalu da će je zbog njezine izjave mama izbaciti iz kuće. No, očito nije svjesna ozbiljnosti svog javno izgovorenog stava.

Pjevačica se osramotila izjavom: “Ne želim vidjeti starije od 40 u noćnom klubu”
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap