Penava gospođi koja kaže da je glasala za njega poručio da drugi puta – bolje zaokruži

Josip Mihaljević
2. rujna 2021.
Novosti
A- A+

Vukovarski gradonačelnik danas je održao konferenciju za medije na temu popisa stanovništva, ali ga je nakon presice verbalno napala starija žena zbog toga što se ne obnavlja škola. Kaže da je glasala za njega, Penava joj ne vjeruje i poručuje da drugi puta bolje zaokruži.

penava i starija zena

Foto: Index.hr screenshot

Vukovarski gradonačelnik Ivan Penava danas je održao konferenciju za medije na temu popisa stanovništva za koji vjeruje da će izazvati štetu Vukovaru. Penava u posljednje vrijeme tvrdi kako će zbog dogovora HDZ-a i SDSS-a popis stanovništva pokazati netočne i manipulativne podatke u Vukovaru jer će manjine popisivati manjinski popisivači.

No, odmah nakon završetka konferencije za medije gradonačelniku Penavi je prišla ljutita starija gospođa kojoj je zasmetalo jer obnova škole ide sporo. Penava joj je poručio da ga napada bez argumenata, a gospođa je rekla da i on to često radi.

“Jeste vi iz Vukovara, kako se zovete?”, pitao ju je Penava, a ona mu je rekla da je i da se zove Zlata Kekić.

“Obnovu škole provodi 80 posto Ministarstvo znanosti i obrazovanja, 10 posto Grad Vukovar i 10 posto županija. Ako se odlučite napasti nekoga zbog te teme…”, započeo je Penava.

Gospođa mu je oštro uzvratila:

“Pa dobro, ako oni to trebaju raditi, što onda ti njih ne napadaš? Što ti radiš u onoj fotelji, valjda nešto treba raditi”, kazala je gospođa.

Penava joj je rekao da su nedavno bili lokalni izbori i da je mogla glasati za koga hoće. Gospođa mu je tada poručila da je, nažalost, glasala baš za njega, ali on joj nije povjerovao:

“Bojim se da niste. Drugi put bolje zaokružite”, poručio je Penava, a ona mu je rekla da je oko toga u potpunosti u pravu.

Video možete pogledati OVDJE.

 

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap