Pametna kuća dobila je novog stanara: Pokrenuli smo portal bauštela.hr

mirovina.hr
1. veljače 2021.
Novosti
A- A+

Nakladnik Pametna kuća, koji stoji iza portala srednja.hr i mirovina.hr, dobio je novog stanara. Od sada sve nove i zanimljive vijesti iz svijeta bauštele, gradnje, uređenja doma, arhitekture, nekretnina i srodnih tema možete čitati na portalu – bauštela.hr!

pametna kuća

Pametna kuća dobila je novog stanara – portal bauštela.hr

Pametna kuća do sad je bio nakladnik dvaju usko specijalizirana portala. Portal srednja.hr pokrenuli smo prije nešto više od 9 godina, a od tad smo se uspjeli pozicionirati kao uspješan specijalizirani portal za područje obrazovanja i mladih. Nakon toga, pokrenuli smo portal mirovina.hr kojim smo se htjeli u potpunosti posvetiti zlatnoj generaciji – onima starijim od 55 godina i umirovljenicima. Sada je došlo vrijeme da se malo proširimo i pokrenemo novi portal – predstavljamo vam portal bauštela.hr!

Od sada ćete na ovom portalu moći čitati vijesti iz svijeta građevine, nekretnina, arhitekture, uređenja doma i drugih srodnih tema. Medijskim mainstream prostorom često se provlače teme iz sektora, a medij koji danas predstavljamo za cilj ima postati centralno mjesto za informiranje publike o gradilištu – svojevrsni digitalni glas gradilišta.

Čitajte bauštela.hr

To znači da ćete na portalu bauštela.hr od sada moći čitati o novim gradilištima, trendovima u gradnji, priče s radnicima i voditeljima gradilišta, o cijenama nekretnina na tržištu, ‘uradi sam’ projektima, trendovima u arhitekturi i interijeru, o budućnosti i održivoj gradnji, o obnovi potresom pogođenih područja, ali i brojnim drugim temama.

Svoje komentare i dojmove o novom portalu možete nam javiti preko maila redakcija@baustela.hr, a za sve informacije o oglašavanju javiti se preko marketing@baustela.hr

Čitajte nas na baustela.hr ili bauštela.hr, a pratite preko društvenih mreža

Facebook | baustela.hr
Twitter | baustelahr
Instagram | baustela.hr
YouTube | baustelaHR
Kvizovi | baustela.hr

Pametna kuća dobila je novog stanara: Pokrenuli smo portal bauštela.hr
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap